PersondataPolitik

 

Persondatapolitik For THE PERFECT LIFE IVS

Generelt

Persondatapolitik beskriver, hvorledes The Perfect Life IVS indsamler og behandler personlige identificerbare oplysninger.

 

Persondatapolitikken gælder personoplysninger, som du afgiver ved et køb på Theperfectlife.dk eller henvendelse vedrørende vores produkter, via mail eller chat, eller som vi indsamler på The Perfect Lifes hjemmeside www.theperfectlife.dk.

 

The Perfect Life IVS er dataansvarlig for dine personoplysninger.

 

Hvilke Personoplysninger Indsamler Vi

Når du besøger Theperfectlif.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af Theperfectlife.dk, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgeord du bruger på theperfectlife.dk, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer, tablet eller mobil som blev benyttet under købet.

 

The Perfect Life anvender Cookies, når du bruger Theperfeclife.dk.

 

Formålet er at optimere din brugeroplevelsen og forbedre Theperfectlife.dk brugervenlighed i fremtiden, samt foretage målrettet markedsføring, Som remarketing via f.eks. Google og Facebook.

Denne indsamling af personoplysninger er nødvendig for, at vi kan forbedrer Theperfectlife.dk samt vise dig relevante tilbud.

Når du køber en varer eller er i kontakt med os på theperfectlife.dk eller via e-mail, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver til os, f.eks. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke vare du har købt, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvor bestilling er afgivet fra, hvis bestillingen er oprettet gennem Theperfectlife.dk.

Formålet er, at vi kan levere de produkter, du har bestilt, samt at opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til returneret og reklamer, samt for om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende relevant information om det produkt, du har købt.

Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder vedrørende tilbagetrækning af produkter, bogføring og regnskab. Ved køb på Theperfectlife.dk indsamles IP-adressen med det formål at kunne forhindre svig

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og e-mailadresse

Formålet er at kunne levere nyhedsbreve til dig.

 

Modtager af dine Personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnr., ordrenummer samt leveringsønsker videregives til Pakkelables.dk, PostNord, GLS eller DAO365, som står for levere varer til dig.

Når du gennemfører betalingstransaktioner på Theperfectlife.dk, kan du vælge at få dine betalingsoplysninger gemt. Dine betalings- og kortoplysninger gemmes i givet fald hos The Perfect Life' PCI (Payment Card Industry - Data Security Standard) certificerede samarbejdspartner Bambora.

Oplysningerne opbevares i et sikkert PCI certificeret miljø, som lever op til gældende sikkerhedsstandarder. Herfra kan de genanvendes ved køb på Theperfectlife.dk, eller andre hjemmesider hvor Bambora har et samarbejde.

Når du anvender et betalingskort på Theperfectlife.dk, er det kun Bambora som får adgang til dine oplysninger. Dette gælder både, når du køber et produkt, og hvis du vælger at gemme dine kortoplysninger. At bruge og gemme kortoplysninger til senere brug er derfor sag mellem dig og Bambora, selvom benytter Theperfectlife.dk.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet til drift af systemer og forbedringer af Theperfectlife.dk, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retmarketing, samt til din bedømmelse af vores virksomhed.

Nogle af disse databehandler, f.eks. Google Analytics og Facebook. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. vil det altid ske under iagttagelse af gyldige overførselsgarantier.

 

Google LLC's certificering kan findes her

 

Facebook Inc.'s certificering kan findes her

 

Disse virksomheder er databehandler, som behandler den data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end det der er aftalt med os.

Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle data behandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

 

RETTIGHEDER

Indsigtsretten

Du har til enhver tid mulighed for at anmode om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener samt oplysning om hvor oplysningerne stammer fra.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig.

Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, bedes du sende en skriftlig anmodning til Info@theperfectlife.dk. Du vil blive bedt om at dokumentere, hvem du er.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få ikke korrekte personoplysninger om dig selv rettet af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. Du vil blive bedt om at dokumentere, hvem du er.

Retten til sletning

I nogle tilfælde har du ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du tilbagekalder dit samtykke, og vi ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen.

I det tilfælde at fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. for at vi kan overholde vores retlige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. Du vil blive bedt om at dokumentere, hvem du er.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.  

Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et almindeligt anvendt format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Din ret til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring, da denne behandling foretages på grundlag af vores legitime interesser. Hvis du ikke ønsker, at vi bruger dine personoplysninger til direkte markedsføring og profilering, skal du slette dine cookies, som nævnt nedenfor.

Din ret til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os, til en given behandling af personoplysninger, herunder til fremsendelse af nyhedsbreve.

Din ret til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive klage, over vores behandling af dine personoplysninger til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5,

1300 København K

Klagen sendes på mail til dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00

 

Sletning Af Persondata

Oplysninger indsamlet på Theperfectlife.dk, slettes i overensstemmelse med The Perfect Lifes Cookiepolitik. De cookies, som The Perfect Life selv udbyder, slettes senest et år efter du sidst har besøgt siden, mens tredjeparts cookies har forskellige udløbsfrister.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med et køb du har gennemført på Theperfectlife.dk, vil blive slettet lidt over 2 år efter dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et begrundet behov for at opbevare dem længer, f.eks. hvis det er nødvendigt for et retskrav, så vi kan opfylde gældende lovkrav.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, vil blive slettet når du framelder nyhedsbrevet, medmindre vi har grund til vider behandling af oplysningerne.

Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun den medarbejder, der har et behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre sit arbejde, har adgang til disse oplysninger.

 

KONTAKTOPLYSNINGER

The Perfect Life IVS, cvr. nr. 37530220 er dataansvarlig for den persondata, som indsamles via Theperfectlife.dk.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug dine rettigheder, kan du kontakte:

The Perfect Life IVS
Fredensvej 3

Tlf.nr.: 28967228
E-mail: Info@Theperfectlife.dk.

 

ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Theperfectlife.dk.

 

The Perfect Life IVS persondatapolitik pr. 24/05-2018

 

 

Nyhedsbrev

10% RABATKODE* tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% i rabat

Ophavsret © 2016-2018 The Perfect Life IVS.
Alle Rettigheder Forbeholdes.
KUNDESERVICE
Tlf: 28967228
Email: Info@Theperfectlife.dk
Græsvangen 20 - 9760 Vrå
FRAGT MULIGHEDER
FRAGT MULIGHEDER
BETALINGSMETODER
BETALINGSMETODER
 
SOCIALE MEDIER
d h